Packar, pojkarna leker och snart reser jag

Återigen dags att packa inför ännu en resa. Kan inte påstå att det är värmen som lockar för den finns ju här hemma ? Men god mat, pool, hav och miljöombyte ser jag fram emot. Frågan är inte om jag glömmer packa något utan vad. Men så länge ”kortet” är med kan man ju alltid köpa det man glömt.

Varit på kyrkogården och satt blommor i vasen samt tänt lyktan. Så fel att ha den platsen, min tös ska ju vara här med mig.

Samir och Zimon har köpt en ny leksak ? Dessa pågar……

image

Rakade ben – check på den

Målade tånaglar – check på den

Passet – check på den

Bikin – check på den

Kontokortet -check på den

Japp, jag kommer klara min vecka i Grekland ?? På lördagmorgon går flyget, tjohooo…..

image

Foto delat med tillåtelse från ”Vi har kraften”.

1697 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Packar, pojkarna leker och snart reser jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.