Midsommar och jag väntar på att resa

Jag har packat och duschat nu tänker jag ta det lugnt i soffan och vänta på att det är dags att bege sig till Kastrup. Klockan 06.05 går planet och det verkar som att det kommer vara runt 30 grader hela veckan. Jag åker från värmen till värmen. Men det är ju så mycket mer med en utlandsresa. Det är avkopplingen, maten, poolen, havet med mera.

Internet finns inte på rummet utan bara på allmänna utrymmen. Men det blir bra det med jag är där för att sola och bada samt äta gott.

Satt blommor hos Bella igår och tände ljuset i lyktan. Kramat om sonen som är iväg och firar midsommar med sina vänner. Kanske kommer han hem innan jag åker, kanske inte.

20150626_192522

Förra året  i Makarska, Kroatien, imorgon är vi på Kefalonia, en av Greklands öar.

1060 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Resor, Samir. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.