Tecken, utflykter, sol och pool

Poolhäng och bokade utflykter summerar min dag. Vi provade hotellets frukost och sen pratade vi med reseledaren om utflykter, två stycken blir det nu i veckan.

Skickade ett sms till sonen om att jag äter gott men slipper diska ? Den stackaren äter nog pizza hela veckan medan jag njuter av den goda grekiska maten.

Idag upptäckte vi att det ingår husdjur på hotellet ? En liten ödla vid poolen och en get precis utanför hotellet ?

image image

Var nere vid havet och tittade ikväll innan vi skulle äta middag. Bad om ett tecken och hittade denna sten:

image

För mig är det ett tecken att Bella är med mig. I mitt hjärta, i mina tankar. Så sörjd, saknad och älskad.

Min sorg – mitt liv – min blogg ?

1282 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.