Båttur och bad

Efter en härlig dag med en båtutflykt ligger jag nu vid poolen och bara är. Ja och så bloggar jag förstås.

Jag har utmanat mig själv med att bada i havet från en båt utan att veta var botten är. Det har jag aldrig prövat tidigare men hann få en halv minuts panik när jag simmade mot båten men inte kom någonstans. Jag simmade och simmade men kom ingenstans. Till slut blev det ryggsim och då gick det bättre.

Foto togs av min vän men jag lovar, det visar jag inte här på bloggen man ser ju ännu större ut i vattnet ?

image image

Badstop 30 min på båtturen så härligt men attans vad ont det gör att gå barfota på en stenstrand.

image

 

1190 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.