Vaknat med huvudvärk


Vaknade med huvudvärkefter en natt med rörig drömmar. Minns ej vad de handlade om. Väljer att stanna på rummet och ta en sovmorgon. Vaknar efter ett par timmar och äter frukost i lugn och ro. Därefter poolen och solstolen tills det var dags för sen lunch.

Huvudvärken ville inte ge med sig så jag gick upp på rummet och tog en siesta. När min vän kom tillbaka på eftermiddagen väcktes jag och äntligen var huvudvärken väck.

Idag är det 1 år och 11 månader sen trafikolyckan och det känner jag av. Så idag har jag varit låg. Tårarna har sakta runnit nerför kinderna och jag har tänkt lite extra på min tös. Årsdagen närmar sig, snart är det två år sen aldrigheten kom in i mitt liv.

Kvällen blev bra med god mat och avkoppling på balkongen. Lite snack med våra balkonggrannar så som brukar ske för att summera ihop våra dagar och ge varandra tips.

Ett par fick inte sin resväska med sig, den ligger kvar på Kastrup och väntar på dom. Tack vare att de betalat sin resa med visakortet fick de vars 7000 kr i ersättning, gäller om väskan inte är framme inom 24 timmar.

Ett plan som skulle landa i lördagskväll var tvungna att landa på fastlandet på grund av åskan och regnet och sen flögs turisterna hit dagen efter. Vi är glada för att vi landade på förmiddagen innan ovädret satte igång. Men resten av dagarna har vi haft det varmt och skönt.

image

Myrtos Beach, vilken fin färg på vattnet.

1194 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Resor. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vaknat med huvudvärk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.