Låt till Bella från mamsen, nya skor och avkoppling i trädgården

Nya böcker som bara väntar på att bli lästa, så jag bäddade ner mig där ute och började på den första. En tidning dök upp i brevlådan idag så den skummade jag igenom.

image

Fixade en hemma lagad tomatsoppa idag och åt upp allt. Så god är den 🙂

image

Så var det dags att hämta ut nästa paket med skor 🙂 Nu behöver jag inte fler flip flop och kan sortera ut min gamla. Det blev fem par nya efter en kväll vid datorn. Ja så kan det bli ibland men inte blir jag lyckligare för det.

image

På väg till Sjöbo kom det en låt som handlade lite om ”var är du nu” och jag tänkte på min tös. Direkt därefter kom ännu en låt så jag bara måste spela in den. Tårarna rann och jag passerade vägplatsen under tiden.

Det är tufft att leva med sorg. Hade det inte varit för min blogg hade ni inte vetat hur dåligt jag mår för det syns inte och märks heller inte. Jag bär på min mask och den är fruktansvärt tung att bära.

 

1462 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Änglar, Bella, Okategoriserade, Självmord, Sorg, Vägplatsen, Youtube. Bokmärk permalänken.

2 svar på Låt till Bella från mamsen, nya skor och avkoppling i trädgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.