Bra dag, utflykt och organisering av ett stökigt hem

Det är skönt med bra dagar och dom behövs för att jag ska orka vidare. Jag tog en rejäl sovmorgon åt frukost och sen bar det av till IKEA med en vän. Väl färdiga där körde vi till Smygehuk och åt den obligatoriska laxtallriken. En tradition vi skapade förra året 🙂 Sen bar det av hemåt igen och jag har ett lugn inombords idag. Bra dagar är som balsam för själen då en bra dag innebär att jag inte har ångest och oro inombords.

image

Hittade låten som jag spelade in via radion igår i bilen på youtube. Så fin och så talande för alla som har mist någon dom älskar.

Jag har lånat en ängel

Jag har fortsatt mitt sovande i storarummet och är nu inne på fjärde natten om jag sover där i natt. Nära till tv, dator och köket 🙂 Ganska mysigt och jag ska väl kanske tillägga att det är en bäddsoffa. En period i mitt liv sov jag i den då jag inte hade eget sovrum. Där har jag och Bella sovit tillsammans och haft en massa tjejsnack när hon var yngre. Vi har pluggat teori till hennes mopedkörkort, löst vardagliga bekymmer och myst.

image

Fortsätter att fixa hemma, det tar lite tid men jag ska ju  koppla av och umgås med vänner också. Och jag har ju faktiskt semester ett tag till så jag hinner nog. Organiserar mitt liv och håller på att sortera, ge bort och slänga saker. Jag behöver inte allt, jag behöver finna ro och harmoni här hemma. Det görs inte i ett stökigt hem, jag vill få tillbaka mitt mysiga hem. Materialist är jag heller inte (om man nu bortser från att jag har köpt en massa skor sista veckan, hahaha) så jag vill bara ha sånt som jag behöver i mitt liv. Ju mindre desto bättre.

Avslutar kvällen med Allsång på Skansen och te i soffan/sängen 🙂

1101 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Okategoriserade, Vänner, Youtube. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.