Tankar och känslor

Sommar sol och värme, tänker att det där med husvagn hade nog varit härligt. Letar och funderar, om och när det känns rätt slår jag till ?

Mina dyra snygga flip flopp till snygg billig klänning från Thailand har varit dagens stil.
image image

Hittar ett nytaget foto på min son på Facebook från hans semester. Denna resa gör honom gott ???

Tankarna maler och maler, jag plockar lite här och lite där. Jag försöker läsa för avkopplings skull. Ser mig själv i spegeln med sammanbiten min. Mitt nya jag, Jenny som blev, mamman vars hjärta är trasigt och aldrig mer kan bli helt. Två år om 1 vecka, sorg, smärta, ångest, tårar, ilska och hat. Detta var det öde som skulle drabba min familj.

Acceptera? ALDRIG, men jag vet att jag måste hantera livet som blev och det är tungt.

Bitter? Ja det är nog svårt att inte bli det. Varför vi? Avundsjuk? Japp, på alla mammor som inte har behövt begrava sitt barn.
Mammor och döttrar, det vimlar av dom och jag önskar så att det var jag och Bella.

Jag bearbetar alla mina känslor via terapi.

1289 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.