Paketer i brevlådan

Jag roar mig med att beställa en massa saker på nätet och det är alltid lika skoj när det kommer paket i brevlådan. Dagens fynd är smyckesdelar och en bok. Två paket till är på ingång, ytterligare smyckesdelar såklart ?

Borde snart komma igång med mina planer på att göra egna smycken.

image

Den där lådan jag sagt att jag vill sparka ner och slå i tusen bitar för att den har tagit emot så många smärtsamma brev de senaste åren. Den ska fortfarande bytas ut (den är gammal och ful) men just nu vill jag ha den kvar. För där står Isabell Borg Abboud på den. Ett bevis på att hon levt. Knäppt? Ja kanske men nu är det så. Efter semestern tar jag kanske itu med det, vill ha en låsbar med tanke  på dagens alla bedrägerier som pågår.

Efter en dålig dag igår har jag en bättre dag idag. Det är så livet har blivit, jag vet aldrig på vilket humör jag kommer vakna på, vilken styrka det är på ångesten jag lever med.

Jag har nu bott själv i en vecka och börjar inse fördelarna med det ? Ingen mer än jag som stökar upp, inte så mkt tvätt, äta när man vill om man vill och vad man vill. Sorry Samir men hotell mamma all inklusive har numera nya regler ??  Och dom är till fördel för mamsen såklart ?

IMG_0275

Min fina älskade påg ❤️

1283 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.