Lata medmänniskor, härlig dag med min vän Anita

Igår behövde jag hjälp, tror ni någon erbjöd sig? Nä man bara tittade. Man hörde att min bil bara klickade när jag försökte starta den. Bestämde mig för att se om någon skulle erbjuda sig att hjälpa mig medan jag väntade på fina goa Zimon som fick rycka ut på kvällen. På 30 minuter fanns det minst 7 bilägare som tittade men inte erbjöd sig att hjälpa mig. Tilläggas kan att jag stod utan för Sturups flygplats så rädsla (för överfall eller annat) borde inte ha hindrat dom, det var helt enkelt bara deras lathet.

image

Batteriet är nog inte det bästa, glömde släcka ljuset, suck.

image

Var i väg med min kompis Anita idag. Efter en promenad blev det god mat på Vismarlövs café. Brödet var så gott att jag köpte ett med mig hem. Sen åkte vi till Tirups örtagård och gjorde lite inköp. Köpte mer lavendel som jag dricker som te, vilket ger en rogivande effekt men är också bra för tarmarna. Sen är lavendel bra för utvärtes bruk också och så luktar den så gott.

image

Därefter Sövdesjön för en glass och ett besöker på Sövde musteri.

image

Väl hemma igen slängde jag ihop en deg så att jag får lite gott knäcke. Äter dom just nu tillsammans med mina goda ostar som jag köpte igår. En brie med valnötter och en chevreost, inköpta på Eriksgården. Mums!!

image

Tror bestämt att jag glömde städa spisen, så det får jag väl ta itu med en dag. Efter en härlig dag med massor av godsaker och härligt sällskap har jag nu landat i min soffa med kvällsfikan och boken jag läser.

Bra dagar fyller på mig med energi så att jag kan ta mig igenom mindre bra dagar.

1325 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Vänner, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.