Årsdagar och organdonation

Fick ett ryck och insåg att jag aldrig har tvättat bilskrället som jag ägt i snart två år. så jag lämnade in den för tvätt. Undertiden passade jag på att träffa min mormor en stund och sem fika med min vän Ulrika. image

Bilen blev ren och fin och jag körde hem till min moster där det bjöds på kvällsmat.

image

Smarrigt, supergott och en del nya smakupplevelser för mig. Härmed äter jag bläckfisk, stora räkor och musslor ? Det trodde jag inte att jag gjorde men gott var det.

Nu är helgen här som jag fasat för. Helgen då allt påminns lite extra, dagarna som smärtar så. Dagen då trafikolyckan var, dagen då Bella dödsförklarades, dagen då jag för sista gången fick pussa och krama min tös.

För andra familjer är det nog en glädjens helg. Helgen då organet äntligen dök upp, helgen då deras liv vände till det bättre. Bella räddade fem människor genom sina organ. Jag hoppas att dom idag mår bra och har bra liv. Jag vet att två av dom var lika gamla som Bella. När Bellas liv tog slut, återfick dom sitt.

Jag saknar min tös ??

DSC01458

1200 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.