Idag är det tungt, många tårar

Idag är det exakt två år sen trafikolyckan tog min älskade tös ifrån mig. Det gör ont, fruktansvärt ont att hon inte är med oss längre.

 

Att förlora ett barn förändrar oss

Inte bara dom första dagarna eller veckorna, eller månaderna

Att förlora ett barn förändrar oss

inte bara dom första åren utan för resten av våra liv. 

Citerat från facebook med översättning till svenska gjord av mig. Känner att dom orden passar in i mitt liv. Jag är förändrad, jag är inte längre den person jag var innan.

image

image

Vaknade efter en orolig natt och var arg, ledsen, hatisk, rasande, förbannad, sorgsen, ångestladdad, ja man kan nog säga att allt kom över mig igen. Två års helvete snabbspelades upp för mitt inre.

Min älskade tös så sörjd och saknad att det inte ens finns ord nog för att uttrycka det. Ett hat så stort att det saknas ord för att beskriva det.

Ljuslyktorna lyser vid Bellas foto här hemma, jag pussar hennes foto, pratar med henne och jag gråter. Så fel, så fruktansvärt fel att ha hennes namn på en kyrkogård.

image

Mamsen älskar dig hjärtat. Du är en av mina stora kärlekar, din bror är den andra. Livet utan dig är tungt. Du saknas varje minut, varje dag, varje vecka, varje månad och varje år. Inget kan jag göra för att få dig tillbaka, inte kunde jag rädda dig när du var utsatt för fara.

En dag ses vi igen hjärtat men just nu måste jag vara kvar här på jorden och ta hand om din bror, se till så att han får ett bra liv. Men du ska veta, jag är redo när den dagen kommer. Sen ska vi vara tillsammans för evigt. Jag älskar dig!!!

2003 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kyrkogården, Sorg, Trafikolycka, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

4 svar på Idag är det tungt, många tårar

 1. Ann skriver:

  Jenny, mitt hjärta gråter….
  Varmaste tankar till dig
  ?

 2. Karin skriver:

  Gråter med dig! ?

  Kramar om dig! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.