Två år sedan jag kom till Bella och fick veta att hon var död

Denna dag är den tyngsta dagen i mitt liv, en dag som markerar att ännu ett år har gått utan båda mina barn här i livet tillsammans med mig.

image

Så fint men så fel, inte så här livet skulle bli.

image

Fina goa Tilda pillade bland blommorna.

image

Efter besöken på kyrkogården och vägplatsen fikade vi på Bella och Zimons plats. En plats de gärna besökte för den fina utsiktens skull.

Vi fikade tillsammans precis som förra året. Vi sände upp en ballong till Bella med fina meddelande från oss alla.

imageFina goa Tilda ”skriver” ett meddelande till sin kusin Bella som hon aldrig fått möjligheten att träffa.

Vi saknar alla våran Bella, hon bara försvann och kvar är vi som undrar, VARFÖR???

Mamsen älskar dig hjärtat ❤️

 

1580 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Familjen, Kyrkogården, Okategoriserade, Sorg, Trafikolycka, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.