Blommor, loppis och fika

Igår var jag och fikade med min vän Ulrika efter terapin. Vi handlade pyssel som ska användas på BUS i Lund. Barnen som är inlagda ska få pyssla och för en stund få annat att tänka på.

Imorse vaknade jag tidigt och körde iväg för att hämta Bellas blommor. Sen gick jag på Bakluckeloppis men hittade inget kul. Därefter fikade jag hos min vän Annika. Vi pratade om resan vi ska göra nästa år. Varje år reser vi bort midsommardagen sedan två år tillbaka. Sista minuten igen? Spa? Vi är lite sugna på någon grekisk Ö. Vi pratade minnen från Kefalonia.

Sen blev det siesta i soffan och jag vaknade precis efter att Bella pussat mig. Att vakna med känslan att ha fått en puss av Bella är som balsam för själen.

Körde iväg och fixade på Bellas platser. Såg att någon varit vid kyrkan och satt blommor. Sånt värmer, någon har tänkt på min älskade tös.

image imageImorgon är det Bellas födelsedag, en dag vi ska ses och äta kladdkaka. För det hade vi gjort om hon hade levt. Saknar min tös extra mycket denna helg.

1817 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Blommor, loppis och fika

 1. Ulrika skriver:

  En extra stor kram till er idag på Bellas födelsedag ??? Vilket fantastiskt fint blomhjärta ???. Hon är så älskad och saknad och jag bara önskar innerligt vi slapp fira våra döttrar vid graven.

  Stort tack för hjälpen med inköp av pyssel. Du och jag kommer att ge fina ljusglimtar till barnen på BUS. Ljusglimtar viktigare än vi någonsin förstår. Tack för att du vill delta.

  Kram

  Ulrika

 2. Karin skriver:

  Kramar om dig! ❤?

 3. SANNA skriver:

  Grattis på födelsedagen Bella!

  Jag är inte en av dem som fick chansen att lära känna dig, men mina tankar går till dig och din familj denna dag.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.