Tung helg på olika vis

Helgen var tungt men blev bra ändå. Var i Malmö och besökte min bror och hans tös, Samir var också där och sen kom farmor dit. Full rulle för lilla Tilda. ❤️ Fick handlat termobyxor och två par varma skor att ha på jobbet. Tycker inte om att frysa ?

Idag vaknade jag på helt fel håll kan man nog säga, sne och ving, sur som en ättiksgurka. Men en tur ut och få in lite saker i förrådet och sen en middagslur på sisådär 3 timmar så blev kvällen i alla fall hyfsat bra.

Nu avslutar jag dagen i sängen med mina tidningar. Ska ligga och bläddra i dom tills jag somnar ??

Imorgon är det ny dag med nya möjligheter.

1265 visningar totalt 5 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tung helg på olika vis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.