Luften bara gick ur mig……

Så kom dagen då det bara sa stopp. Luften gick ur mig och jag föll, föll och föll ännu längre ner. Sorg, stress och utmattning i ett virvar av känslor. Jag hade kört på, glömt leva, allt för att slippa tänka. Jobbade, sov och grät om vart annat.

Drog i handbromsen till slut, insåg vad som höll på att hända. Fick vila upp mig ett par veckor och jobbar igen om inte full tid.

Mitt i allt fick jag det efterlängtade mailet om att jag fick plats på campingen där jag stod på kö. Ni som läst min blogg tidigare vet att jag hade planer på att ha en husvagn vid havet. Fick tacka nej, just nu är ett husvagnsköp med problem att få den på plats inte vad jag behöver. Jag behöver ha fokus på annat.

Va rädd om varandra där ute, livet kan snabbt förändras.

1805 visningar totalt 10 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 svar på Luften bara gick ur mig……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.