1 år sedan domen fastställdes

Idag är det 1 år sedan domen från Hovrätten kom. En dom som fastställde Tingsrättens dom att någon var orsaken till att Bella dog. Någon raserade våra liv den där sommardagen 2014 när man körde in i Bellas bil. Hon hade inte en chans.

Rättsprocessen var nu äntligen över och domen är och förblir ett hån mot oss som älskar Bella.

Saknaden är enorm och sorgen är tung att leva med.

Jag har inte, och kommer aldrig sluta hata. Hatet är stort och jag tillåter mig att hata. Men jag låter inte längre hatet och ilskan äta upp mig inne ifrån.

image
Jag innan livet rasade och mycket blev meningslöst.

image

 

 

 

 

image

I år har jag köpt en tomte olik de vi brukar ha. Julstjärnorna i storarummet ska upp och lussekatter bakas. Sen får det räcka för i år, ett steg i taget. Detta är mitt steg för att återigen få in julkänslan och julmyset i mitt hem. Inte orkat de andra åren och heller inte prioriterat det.

Terapi nästa vecka, måste komma vidare med mitt liv. Försäkringsbolaget undrar om jag behöver mer än de 10 gånger som de betalat för och som snart är slut. Det får terapeuten svara på nästa vecka.

Ska iväg ikväll och tända ljus hos Bella. Min fina älskade saknade tös ❤️?❤️

 

1316 visningar totalt 5 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på 1 år sedan domen fastställdes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.