1 advent – men ingen julkänsla

Idag kom familjen på besök och vi hade ett par mysiga timmar ihop. Sen blev det lite jobb och städning.

Ingen julstämning alls, trots att jag i år satt upp julstjärnorna och köpt mig en ny tomte.

image

image

Tänkte baka lussekatter idag men hade inte mjöl hemma så att det skulle räcka. Ett tecken på att jag inte skulle baka idag tror jag ? Men hushållsassistenten kom in och blev tvättad. Den används så sällan att den står ute i förrådet.

image

En gammal hederlig Philips som jag nog ägt i 25 år snart ?? Kanske den till och med var en bröllopspresent, minns inte riktigt för även det var ju ca 25 år sen.

Letade efter något i en en plastback under sängen. Öppnar locket och hittade:

image

Min fina älskade prinsessa när hon hade kalas för sina vänner. Var ett oväntat fynd (i den lådan ligger inte fotona) så tårarna började rinna. Men nu har jag fotot framme.

För alltid älskad och saknad. ❤️?❤️

1276 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på 1 advent – men ingen julkänsla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.