Brandlarmen fungerar men annat går i sönder

Vilken dag jag hade igår, det mesta gick helt åt skogen. Tog tag i mitt bakande,och gjorde jättegoda lussekatter. Gjorde även mitt goda knäckebröd men det glömde jag i ugnen. Men då fick jag ju reda på att mina brandlarm fungerar alldeles utmärkt. Blev en ny plåt med knäckebröd. Vattenkokaren slutade fungera så nu önskar jag mig en ny av tomten. Ena kökslådan gick också i sönder så nu ligger den på köksgolvet med alla saker kvar i väntan på att snickarsonen ska laga den till mig.

image

Idag har jag sammanfattat min historia om polisutredningar och rättegångar och mailat vidare. Nu återstår det att se om vi kommer någonstans med det, vi är flera stycken som sammanfattat våra historier. Dagens svenska rättssystem är ett hån, till och med poliserna uttrycker ju frustration. Tingsrätterna är ett lotteri, och tydligen är Lund inte på toppen över de bra ställena och dit hänvisades vi. Även där drog vi en nitlott. Den största nitlotten i livet är dock att vi har förlorat vår älskade Bella.

Julen närmar sig med stormsteg men än så länge hanterar jag det bättre än förra året. Men jag kör en light version av julen och mest för min familjs skull. Nästa helg ska vi fira med släkten då Samir sen reser bort. Så den dagen blir vår julafton, sen på självaste julafton blir det inga barn och inga julklappar, bara mat och gemenskap.

Min bror är som en papegoja, han maler samma sak om och om igen: Jenny du måste ta tag i din vikt. Nu har han lagt till att jag ska ju kunna gå på stranden med hans lilla Tilda till sommaren. Vad menar han med det?  🙂 Så nu har vi ett avtal, jag ska ta tag i min vikt 1 januari 2017, så fort det går därefter ska jag skriva in mig på Viktväktarna i Sjöbo. Jag vägrar styrketräning men ska ta itu med maten. Nu måste jag också försvara min bror, han gör det av omtanke. Han vill att jag ska ta itu med mitt liv och må bra. Han har hört mig nämna min vikt, därför maler han om den. Ja det finns många sätt att visa sin syskonkärlek på <3

Han har också stenkoll på min medicinering och det är inte lönt att ljuga om jag mot förmodan en dag skulle ta lite mer än dosering för att det är en dålig dag. Vilket inte sker ofta nu för tiden, istället väldigt sällan till nästan aldrig. Han läser av mig direkt. Första månaderna var det annorlunda då  kunde jag överskrida doseringen de dagar det var som jävligast, för att överleva. Då malde han om det min kära bror. Syskonkärlek <3

image

Kusinerna Tilda och Samir <3

1281 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Högtider, Jul, Julafton, Resor, Samir, Vikt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.