Mängder av te och attans vad kallt det är

I morgon kommer äntligen sonen hem igen. Trots att vi har haft kontakt under hela tiden saknar jag att riktigt få krama om honom. Jag behöver krama om min son och känna att jag har honom kvar.

I dag har det varit tungt och jag kände innan att panikångesten började ge sig till känna. Det sved över bröstet, sen kom en brännande smärta och där efter andnöd = panikångest. Samlar mig och fokuserar på andningen. Den fick inte fäste i min kropp, jag tog kommandot över mitt mående.

Kylan gjorde att jag höll mig hemma idag, drack te och såg på tv större delen av dagen. Sen kom Zimon och fikade, vi pratade om hans husprojekt.

Min räddning när det gäller godissuget är Viktväktarnas lakrits som äntligen säljs på Ica där jag handlar. Sen har jag även passat på och fylla på te, massa goda smaker.

image image

Någon som undrar om jag dricker te? 🙂 🙂 🙂

Livet som blev gör ont, så jävla ont!!

968 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Mängder av te och attans vad kallt det är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.