Alla hjärtans dag är inte bara en lycklig dag

Igår gick mina tankar extra mycket till Bella. Hon var den enda som tyckte att man skulle uppmärksamma alla hjärtans dag. En dag som inte längre enbart är en lycklig dag, utan även en dag som göra extra ont. Jag valde i år att bojkotta den helt. Bokade in utvecklings samtal på jobbet, kom hem sent. Åt middag, duschade och sen sov jag.

Jag tänder alltid ljus till Bella varje dag här hemma. Pussar hennes foto god natt varje kväll. Ser till så att det alltid är tänt på hennes platser tack vare batteriljus.  Jag känner inte att jag måste gå till hennes platser så ofta. Hon är inte där. Hon är med mig i mitt hjärta.

Har pratat med banken om lånelöfte för eventuellt köp av lägenhet. Allt klart men så ringer mäklaren och berättar att en risk finns att den inte ska säljas just nu. Bra tänkte jag, då slipper jag ta ett beslut. Ska jag köpa eller inte? Ska jag på i stan eller på landet? Tankarna maler vidare.

Vaknar i morse och känner mig krasslig. Har en bra dag på jobbet med studiebesök på Malmö museum. Men i kväll blev det middag och sen soffan. Snart ska jag släcka och lägga mig. Soffan är min säng i väntan på att den nya ska komma hem. Just nu är den hos DHL, så förhoppningsvis kommer den i morgon.

Min älskade tös ❤?❤ Saknar henne fruktansvärt mycket.

949 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.