Varför bor sonen hemma?

Jag kunde inte låta bli att prova min nya härliga säng igår. Vilket bra köp jag har gjort, jag sov hur bra som helst i den. Sonen får nog ha något annat i flyttpresent när den dagen kommer.

För er som inte riktigt följt bloggen och kanske undrar varför en vuxen son bor hemma kan jag berätta att han bodde i Malmö när Bella dog. Efter sex månader såldes lägenheten han hyrde. Vi var i stor chock och sorg efter Bellas död. Jag klarade inte av att vara ensam hemma. Jag var ofta hos honom på besök. En rättegång väntade och jag hade tre månader tidigare kommit hem efter varit inlagd två veckor för att jag inte ville leva längre. Min son mådde dåligt han med och vi tyckte att det var bra att han flyttade hem. Vi behövde hjälpa och stötta varandra. Han var orolig för mig vilket är fullt förståeligt och jag var naturligtvis orolig för honom. Hade inte Bella dött hade han inte flyttat hem igen.

Idag har vi rättat till våra liv igen och han är redo för att flytta och har så varit en längre tid. Kanske längre än jag känner till. Min son, min stolthet, utan han vet jag inte hur jag skulle ha klarat mig. Han är den som fick mig att fortsätta kämpa på och ta itu med mitt liv och min sorg.

Det är inte enbart positivt att fixa och dona här hemma. Det rör upp många känslor. Men det är skönt att börja få ordning på hemmet igen. Nu börjar jag känna att jag kanske ändå ska bo kvar. Jag har ju renoverat hela mitt hem 2010/2012 (det tog lite tid) och har fått det precis som jag velat. Det ända jag saknar är ett badkar men det kan man ju klara sig utan.

Idag blev det en tur till Malmö med en vän. Vi lämnade lite saker hos Stadsmission, var på IKEA och åt lunch och sen handlade vi lite mat innan vi körde hem igen.

Kvällsmaten blev färsfyllda paprikor med sallad. Mums!

Surfade runt på nätet och beställde lite böcker från bokrean. Väldigt smidigt och allt skickas hem fraktfritt. Min favoritförfattare Lesley Pearse släpper en ny bok den 24/2, så den bevakas. Den måste jag ha, köper alla hennes böcker när dom väl översätts till svenska. Att kunna koppla av och läsa igen är lite balsam för själen. Få fly in i bokens värld är väldigt avkopplande.

1269 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.