Känslokaos och ny bokning av Spa

Idag kom den där känslan att nu har det blivit för mycket. Nu kom känslorna för att jag har röjt och målat i Bellas rum. Kvar är fortfarande påsarna som ska rensas. Men idag blev det en lång sovmorgon med en lång frukost. För idag var det en sån dag. Men gick ut och räffsade lite på tomten, det var skönt med frisk luft.

Läste en blogg där mamman skriver om att omgivningen gärna säger: nu har det ju gått tre år nu har väl livet gått vidare. Jag förstår hennes frustration, det är jobbigt när omgivningen har åsikter om ens sorg. Och nä, tiden läker inte såren och sorgen försvinner inte. Det gör ont att mista sitt barn och det ska man leva med resten av sitt liv. Att jag skrattar, umgås och gör saker är inte detsamma som att nu har Jenny gått vidare med livet. Hon mår bra nu. Nä det betyder bara att jag för en stund kopplat bort min sorg och fokuserat på annat. Jag behöver pauser från min sorg för att orka vidare i detta nya liv. Skratta gör jag inte med hjärtat och inombords gråter jag av saknad. I varje andetag saknas Bella.

Passade på att nyttja ännu ett erbjudande på Örums Spa i Löderup. Bokade  in mig och mamsen om två veckor. Sen ska jag och Tini dit igen på ett kärt återseende i april men vi har då lyxat till det med två nätter. Erbjudandet kallades för våryra i Mars och April. Så här såg det ut när vi var där för ett par veckor sen ?

Lite balsam för själen att få komma bort och bara vara. Hade glömt min mobil hemma och det var hur skönt som helst.

I morgon är det dags för Malmö igen. Denna gång ska kläder lämnas till Fryshuset som har en grupp med barn till ensamstående mammor. Min kusin jobbar där så hon tar emot kläderna så jag vet att dom verkligen kommer till nytta och uppskattas. Ett stort tack till er som lämnar till mig så att jag sen kan lämna vidare.

994 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Barn till ensamma mammor, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.