Djupa samtal och lite shopping

En gammal skolkamrat till mig miste sin storebror när vi var runt 15 år gamla. Vi har träffats ett par gånger efter att jag förlorat Bella. Hon har gett mig en inblick i hur det kan vara för ett syskon när sorgen kommer in i hemmet.

Idag träffades vi igen och fikade på vårt gemensamma favoritställe Espressohouse. Snart 30 år senare berättar hon att det gör fortfarande ont men är mer hanterbart idag. Hon berättar också om både glädje och sorg när hon upptäckte att hennes son på många sätt och vis är lik hennes älskade storebror. Hon har berättat en del om hur det är att vara kvar ensam med en mamma i sorg. Våra samtal ger mig många tankar och är till stor hjälp för mig. Hon är en gammal skolkamrat som hörde av sig när det värsta otänkbara hade skett. Min dotter hade dött, mitt liv hade rasat och då kom ett meddelande: ”jag finns om du behöver prata”. Tack fina du, det behöver jag verkligen och våra samtal är till stor hjälp för mig. Kram <3

Det blev en liten shoppingtur när jag ändå var i Malmö. Både Mio, IKEA, Bauhaus, ÖB och tebutiken hanns med innan jag och min kusin var bjudna på kvällsmat hos min moster.

På Mio var jag tvungen att handla för 600 kr för att få 300 kronor i rabatt. Ni förstår väl att jag var tvungen att nyttja det fina erbjudandet?  Fast vad jag skulle handla visste jag inte när jag kom in i affären. Men ut kom jag med ljusstakar, Buddhafigur, två kuddar och stearinljus. Allt för endast 616 kr minus rabatten på 300 kr.

Väldigt nöjd med mina inköp. Men tur att lovet snart är över, det är dyrt att vara ledig.

Min fina tös ❤?❤

1173 visningar totalt 5 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Djupa samtal och lite shopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.