På dåligt humör, läser en bok för att ”fly” verkligheten

Idag känner jag av min ångest och det gör mig på dåligt humör. Jag kan inte riktigt sätta ord på varför för jag vet inte själv. Jag tror att det kan bero på att jag har rotat runt i Bellas rum. Men kanske är det sorgen rent allmänt som far runt i kroppen?

Som tur är fick jag hem mina nyinköpta böcker igår så jag har läst större delen av dagen. En otroligt bra bok, rakt och ärligt återberättat hur livet kan se ut om man har barn med speciella behov. En bok jag verkligen rekommenderar att man läser, för dessa barn finns överallt i samhället.

Fyller på tekoppen och zappar på tv.

Livet som var och livet som blev, tro mig, jag försöker verkligen att se till så att jag inte dippar alldeles för ofta/mycket i detta nya liv som är som en berg- och dalbana. Jag är mer uppe än nere nuförtiden men när jag kanar ner i minnenas arkiv blir det rätt tungt. Samtidigt vill jag ju minnas med glädje alla de år vi fick tillsammans. Jag gör så gott jag kan, mer kan igen begära av mig.

Sommaren 2013, Bella tar studenten och har hela livet framför sig. Så fel vi hade om det.

1041 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.