Ilskan ökar, resa till Bali i sommar?

Den inre ilskan ökar och jag riktigt känner hur förbannad jag är. Håller mig i soffan utan kontakt med omvärlden. Ska klara denna dipp och imorgon är en ny dag. Detta efterliv är överjävligt, vissa dagar är värre än andra. I dag är det en riktigt dålig dag.

Behöver balsam för själen. Googlar runt och kommer att tänka på Ashram, meditation, yoga, Bali, semester, vila, hav, pool och sinnesro. Genomförbart att resa dit i sommar. Men varför ska det vara så dyrt bara för att man reser ensam när det gäller charter?  Suck! Tittar på flygstol och Ashram. Sen måste jag ha hotell en vecka till. Borde gå att hitta själv, organiserad resa kostar en hel del. Suckar och tänker att jag får undersöka detta vidare en annan dag när det inte känns som jordens undergång inombords.

Inser att med den otur jag har här i livet så skulle det inte förvåna mig ett dugg om jag lyckas boka ett hotell som sen inte finns, eller som ligger hur långt bort som helst från flygplatsen. Eller annat ”skit” man kan råka ut för när man är ute och reser. Fy, bläää, nä nu går jag och drar ett täcke över mig.

I morgon är det en ny dag, kanske nya möjligheter. Hoppas på en bättre dag.

1232 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ilskan ökar, resa till Bali i sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.