Härligt på spa

Nu är jag åter hemma efter en natt på spa. Härligt avslappnad la jag mig i soffan för att läsa. Det blev 3 timmars sömn. Som det kan bli. Jag och mamma åt gott, badade jazzuci, i poolen, kopplade av och avslutade allt med en god frukostbuffé. Bara 7 rum var bokade och vi räknade till 15 personer så vi hade gott om plats och väldigt lugnt var det.

Helgen innan påsk är det dags igen men då är jag där en hel helg med min vän Tini. Det blir tredje besöket där på knappt 4 månader. Till hösten får jag väl leta upp andra ställen med bra erbjudande ?

Tog inga nya foton så jag lägger in ovan foto igen. Så lär det se ut nästa gång jag och Tini är där. Mycket, spa, avkoppling, snack med mera ?

 

Min familj och mina vänner (nya eller ”gamla”) har hjälpt mig att bit för bit åter bygga upp mitt liv till en fungerande vardag. Litet som stort, jag kommer alltid att finnas där för er. Ni stod kvar, eller kom in, när mitt liv rasat och jag befann mig i det allra djupaste mörkret vi kan hamna i av olika orsaker. Ni stannade kvar, ni är värdefulla för mig. Jag finns här för er i alla lägen. ❤

1322 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen, Mindfullness, Vi har kraften. Bokmärk permalänken.

2 svar på Härligt på spa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.