Då det inte blev en husvagn fick det bli….

….. ett tält. Ja idag beställde jag ett nytt tält.

Sommaren efter att Bella dött rensade jag i förrådet. Då slängdes det stora tältet på tippen samt diverse andra saker vi använt vid campingsemestrar. Tältet var väl använt och har gett många härliga semestrar med barnen. Sovsäckar, luftmadrasser och ett litet tält hade jag redan under vintern gett bort till en kvinna från Rumänien. Det som fick plats var nerpackat i Bellas resväska. Även väskan uppskattades.

Aldrig mer att jag skulle använda dom sakerna igen. Aldrig mer att jag skulle campa.

Sen en dag började jag fundera på att köpa en husvagn men efter ett tag bestämde jag mig för att det blir för mycket strul. Och strul är inget jag mäktar med just nu i livet.

Idag bestämde jag mig för att det får bli ett tält. Camping i stället för Bali till sommaren. Jag menar, vad är Bali om man jämför med att tälta? ?

Solresa ska planeras in till jullovet i stället. Det är då man behöver sol och värme som mest.

Detta tält är nu beställt och kommer i veckan. Behöver få plats med min kylbox samt att ha någonstans att sitta när det regnar. Elplats är ett måste så att jag kan läsa och koka te samt för kylboxens skull.

Så nu vet jag att det blir en veckas solsemester och en veckas camping i sommar. Så nu har jag något att se fram emot.

I bland skiter sig livet rejält och livet rasar. Saknar min tös och sommaren är tuff, för då kommer årsdagen. Dagen då Bella dog, 31 juli.

1242 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Sorg, Vi har kraften. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.