Sitta och bada, kom äntligen till Bellas platser

Efter en lång sovmorgon, eller i alla fall en lång stund tänkandes i sängen kom jag upp vid lunchtid.

Efter ett besök hos min vän igår bestämde jag mig för att köpa en balja att bada i. Sonen och brorsan tycker att jag är helknäpp. Själv ser jag fram emot ett sittandes bad ? Har kollat på att installera ett riktigt badkar i mitt badrum. Dock är det så litet att jag ändå hade fått köpa ett 1 meters badkar. Sen eventuellt fått köpa en mindre tvättmaskin, ny varmvattenberedare och en VVS:are på det. Då blev helt enkelt badbaljan både enklare och billigare ?

Baljorna har jag fotograferat av från Villbadas hemsida här, finns massor av färger men jag valde den svarta. 

Bjöd min vän Katharina på sen lunch idag. Hon kom med dessa fina magnoliablommorna/grenarn.

Äntligen kunde jag ta mig till Bellas platser ikväll. Det regnade och var kallt men så skönt att få vara där och pyssla hos min tös. Många fina blommor var där. Så skönt att se ❤

En bra helg har jag haft, laddat på med energi.

Min fina älskade tös, så saknad. Livet är inte alltid så snällt mot en. Puss mitt hjärta, jag älskar dig ❤??

1599 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.