Jag har en egen fanclub ?

Hittade ett foto som sprids på Facebook, tror att det kom från uppskattat.se. Men jag kan ha fel. La den på mitt instagram och tycker att den är väldigt klockren.

Jag fick en egen fanclub den dagen jag bestämde mig för att börja blogga ?? Helt okej faktiskt. Alla kan ju inte tycka om mig. Sen det mest fantastiska är att jag bryr mig inte ett skit om vad andra tycker. Min dotter – mitt liv – min sorg.

1755 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Jag har en egen fanclub ?

  1. Karin skriver:

    En egen ”fan club”… Ha haaa… Den var bra! ? Tänk att det för så många är så lätt att tala om en, men inte med en! Jag blir så trött på folk som frågar hur det är, men om en svarar att det inte är bra, så får de brått att avsluta samtalet innan det knappt hunnit börja! Därför har jag börjat svara dessa personer att det ljusnar, men jag ger dem inga detaljer och så avslutar jag samtalet innan de hinner reagera… ?

    Jag önskar dig en fin helg, Jenny!
    Kram! ❤

    // Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.