VSFB, bad och smoothie

Att leva i sorg men ändå ha kraft att hjälpa andra. Det upplever jag varje dag inne på VSFB:s facebookgrupp. Den gemensamma nämnaren är att vi har förlorat våra barn, i olika åldrar av olika orsaker. För mig betyder det mycket att ha kontakt med föräldrar som vet vad jag går igenom. Jag ger och jag får energi för att orka vidare på denna livsväg som blev min.

Efter fiaskot igår med ett bad som inte blev så varmt satsade jag stort ikväll. Jag kokade vatten och tillsammans med det som kom från varmvattenberedare  så blev det ett ljuvligt bad. Inget jag lär göra varje dag. Men när jag väl känner för det så är det värt allt besvär.

Provade min nya mixer idag. Blev hur gott som helst.

Saknar Bella varje dag. Är tacksam för att jag har Samir, min fina älskade påg. Är även tacksam för att Zimon finns kvar i vårt liv, Bellas fina goa pojkvän.

Jag har kommit långt i min sorgbearbetning men hatet och ilskan finns kvar. Om än mer kontrollerbart. Terapin har varit min räddning. Där har jag fått ösa ur mig alla mina olika känslor och fått hjälp att reda runt bland dom.

Min älskade tös som dog en sommardag 2014. Vållande till annans död, vårdslöshet i trafiken. Det ger inte  mycket till straff. Två års villkorlig dom och skadestånd, vilket hån. Livstids straff fick alla vi som älskar Bella.

1249 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Kärlek, Sorg, Terapi, Trafikolycka, VSFB. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.