Jag tror att jag en dag får träffa Bella igen

Väcks av ett samtal, min bror vill komma ut på besök. Av sängen, röja lite. Mamma kom med bussen så jag fick hämta upp henne. Vi hade tur med vädret så vi fick lite gjort i min trädgård. Solen gav mig energi. Tilda var också här så lite lek blev det med.

OM Bella hade funnits kvar på jorden hade hon varit med oss en dag som denna. Familjen var viktig för henne. Såna tankar gör ont.

Fokuserar på att jag bestämt mig för att inte sälja huset. Så nu planerar jag lite förändringar inomhus i form av nya möbler. Samir kommer att storkna när han får veta, speciellt som jag i så fall måste nämna att det är IKEA som gäller ? Han VET att det blir han som får skruva ihop allt jag köper. Funderar på att utöka köket genom några köksskåp och en bänkskiva. Ingen stor förändring och inte så dyrt. Sen nytt köksmöblemang till det och lite lampor.

Min campingutrustning börjar bli komplett. Lite sugen på att prova den en helg sen när det är lite varmare.

Jag måste tänka framåt och jag måste ha projekt så att jag inte hinner tänka för mycket negativt.

Helgen har varit bra och fyllt på mig med lite energi. Välbehövligt i detta tunga efterliv.

Jag saknar min tös ? Det går inte en dag utan att jag tänker på henne, att jag pratar med henne. Jag tror inte att döden är svart, jag tror att där finns mer. Och jag tror att där är min älskade Bella. En dag ses vi igen, måste tro så för att inte bli helt galen av sorg och saknad.

2085 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Samir, Sorg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jag tror att jag en dag får träffa Bella igen

  1. Susanne skriver:

    Så fint att läsa om dina tankar. Du ligger före mig i tid, men det ger mig hopp om någon slags framtid. Din dotter är vacker. Kram

  2. Liselotte Bergman skriver:

    Det är självklart, att du ska träffa Bella igen.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.