Började dagen med att sova för länge

Vilken dag, vaknade 6.50 och börjar jobba 7.30 på Emanuelskolan i Sjöbo. Det blev snabba ryck och en pro pudding till frukost på jobb. Kom bara 5 minuter försent.

Fullt ös på jobb och sen var det åter dags för en rolig och lärorik kväll med gänget på den mediala utvecklingskursen jag går på.

Man ska ha hobby trala la la la…..

Hem och direkt i sängen och nu ligger jag här och väntar på att somna.

Saknar Bella ??❤

Varför får inte hon leva, vara tillsammans med sin älskling och resa utomlands? Nä för att hon har berövats livet. Fuck trafikolyckor!!!

1037 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.