Ännu en högtid har passerat

Då har ännu en påsk passerat och det är nu den tredje påsken utan Bella. Det gör inte mindre ont för att det snart har gått tre år sen vi förlorade henne. Det gör lika ont varje gång vi träffas och Bella inte är med oss.

Ingen i familjen kan riktigt glädjas åt högtiderna längre. Vi försöker så gott vi kan men vi lyckas inte så bra.

Tiden läker inte alla sår……….

Tårarna rinner och jag vill bara skrika rakt ut: KOM HEM BELLA!!!

SKITLIV!!!!!!

 

1470 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Högtider, Sorg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ännu en högtid har passerat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.