Berså, säng och sista dagen på min ledighet

Igår kväll blev det tung och tårarna rann. Till slut somnade jag och har idag vaknat på ett bättre humör. Humör skiftningar är numera en del av min vardag, en bra dag kan snabbt bli en dålig dag.

Under påsklovet fick jag en snilleblixt att göra i ordning min berså som jag mest bara har nyttjat som skydd för cykeln och några däck. Bestämde mig för att göra en läshörna i trädgården. Ett ställe där jag kan ligga ner och koppla av samt läsa till vinden och fåglarnas ljud. Mätte ytan och insåg att en säng inte får plats, om man inte………. köper en växa säng som man kan göra kortare än två meter. In på blocket och där fann jag en och igår var jag och hämtade den för en hundring. Inom IKEA och fyndade en ribbotten för en hundring på fyndhörnan. Första gången jag gör ett bra kap där. Kuddar och örngott köptes, täcke har jag hemma. Ska ha en mysig läshörna förstår ni. Kvar är nu bara att hitta en madrass till den. Eventuellt är det på gång, en som säljer en extrasäng för 150 kr och den madrassen kan jag ju kapa till den storlek jag vill ha. Återstår att se om det blir ett köp nu i veckan. Ute i bersån har jag en byggnad med tak och ett fint litet staket. Har även rensat upp lite där vad gäller växtligheten, mer finns att göra.

Började följa en serie som heter Poldark på svt play igår. Blev fyra avsnitt i går och nu ska jag se några idag så att jag ser i kapp serien som nu går på Svt 1. Sonen kom på att jag kan se resten på mitt rum även om jag inte har någon tv-antenn. Han spelar ute i stora rummet på sin tv. Båda nöjda 🙂 Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och följa serien. Sista dagen på min ledighet. Mätt efter att ha ätit pizza med pågarna.

 

 

1042 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Påsk, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.