Lotuskliniken och smyckestillverkning

Lovade lite reklam om Lotuskliniken i Malmö. Jag kan verkligen rekommendera kliniken och den underbara personalen som arbetar där. Efter en VIP kväll där med Malin som driver bloggen Fnulan bestämde jag mig för att boka in ett besök. Nu har jag varit där två gånger och ännu ett besök är inbokat. Det bästa jag har gjort och hjälp har jag fått. Jag är nöjd, så därför skriver jag om det här på bloggen.

Jag har länge sökt speciella smyckesdelar och äntligen har jag hittat vad jag letat efter. Handlat hem lite smyckesdelar och tittat i min låda. Oj vad jag har mycket, har köpt på mig en hel del för att ha något att göra. Men har inte gjort något så nu är det dags att ta itu med det. Man ska ha hobby…. tra la la  la laaaa…..

I början när jag drabbats av en enorm sorg efter att min dotter dött pratades det om att man ska ha en hobby. Något att göra för att få vila från sorgen, tänka på annat. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Allt var så meningslöst ändå. Men jag bestämde mig för att börja göra smycken igen. Fyllt på med olika smyckesdelar sen har det inte blivit så mycket mer med det. Dags att ändra på det nu tänkte jag. Blir det några resultat kommer jag så klart skryta om det här på bloggen. Blir det inga resultat så stannar smyckesdelarna i lådan ett tag till.

Har haft ett uppehåll på terapin men snart är det dags igen. Behövde ny remiss och sen var terapeuten rätt uppbokad. Men snart så ska jag få ventilera mina tankar och känslor. Det är snart dags att avsluta terapin efter nästan tre år. Terapin har varit till stor hjälp för mig, jag har fått hjälp med att bearbeta förlusten av min dotter. Hjälp med att bearbeta min sorg, mitt hat, min ilska med mera.

Min älskade tös är med mig i mitt hjärta och i mina tankar.

1305 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hobby, Sorg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lotuskliniken och smyckestillverkning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.