Städa och organisera

Idag bestämde jag mig för att ta itu med Bellas saker. I hennes sängbord låg en massa saker som jag rensat bland då sängborden inte längre finns kvar här hemma. Attans vad ont det gjorde. Sorterade, grät, sorterade och grät igen.

Jag har även passat på och städa och organisera bland mina saker.

Min läshörna i sovrummet.

Min härliga säng värt varenda krona. Min värk har gett med sig. En värk som jag helt enkelt låg mig till när livet rasade och jag tillbringade många timmar i sängen eller soffan.

Sonen har jag inte städat bort, min fina älskade påg. Fasiken vad rädd jag är för att jag ska förlora honom också.

Ordnat så att jag har plats att börja skapa smycken. Projekt 1 att sätta ihop en ängel som jag köpt ligger framme. Plockade isär den för att se vad man använt för smyckesdelar.

Idag har jag varit flitig. Mer kvar men snart är hela mitt hem återerövrat och jag ska nu finna sinnesro här hemma igen. Känna att jag trivs och kan bo kvar. Känna att jag inte ska fly härifrån, bort från sorgen. För sorgen kan jag inte fly från.

Saknar min tös!

 

1117 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hobby, Okategoriserade, Samir, Sorg, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.