Flyg bokat, Gdansk nästa….

Japp då har jag äntligen bestämt mig för att resa bort. Blir en miniweekend i Gdansk i slutet av maj. Har aldrig tidigare varit i Polen men nu är det dags. Vad jag ska göra där vet jag inte men det löser sig nog på plats.

Idag blev det lite trädgårdsarbete och sedan var jag hos en vän och det blev både fika och sen middag på restaurang.

Så älskad, så saknad ??❤️

Min älskade son Samir är meningen med mitt liv idag. Utan honom hade jag inte klarat mig. Lika aktivt som jag bestämde mig för att dö på Bellas 20-årsdag har jag nu bestämt mig för att leva. Leva, inte bara överleva.

Livet blev inte som jag tänkt mig. Livet sket sig rejält en sommardag 2014.

1001 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Resor, Samir, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.