Nu är jag redo

Jag är nu redo och har plocka bort sakerna på vägplatsen. Det tog nästan tre år. Men min dotter – min sorg. Ingen har kommenterat något negativt till mig om vägplatsen och det är jag tacksam för.

Ligger hemma i soffan och är sjuk igen, så trött på det. Hals, hosta och värk, så idag införhandlades det glass, strepsil och nässpray. Inte blivit riktigt frisk sedan i påskas. Suck!

Öppnade dörren för att få in lite frisk luft och höra fågelkvitter och möttes av:

Blev nog ändå ett bra beslut att bo kvar i mitt lilla hus. Men här finns och göra nu när det inte hänt så mycket på snart tre år.

Min älskade tös, som jag saknar henne.

Min älskade son.

1019 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Samir, Sorg, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.