Jag fick låna en ängel – saknar min tös

Brorsan smsar från Mallorca idag:

Mitt minne från Mallorca är att det var den första utlandsresan jag gjorde med båda mina barn. Det regnade tre dagar av sex så det har aldrig varit aktuellt för mig att återvända. Men barnen hade roligt ändå. Övriga resor satsade jag på lite mer solsäkra platser.

Nu hoppas jag verkligen att antibiotikan snart tar kål på den eländiga hostan jag har. Har och göra i helgen så jag vill bli helt frisk bums.

Att resa bort är precis vad jag behöver, ska bli skönt att få komma iväg. Lite paus från vardagen är välbehövligt.

”Hur kan man nånsin’ va’ beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund”

Jag fick låna en ängel av Shirley Clamp.

1748 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Resor, Vardag. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag fick låna en ängel – saknar min tös

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.