Kommunen tar bort vägplatser

Idag är det dagen efter en krasch, en dag då jag inte kände för att stiga av sängen. Blev en lååååång sovmorgon. Det är en dag då jag vill vara ensam, orkar inte vara social.

Som tur är så är det fint väder, satt ute och fikade. Fylldes på med energi och det slutade med tvätt och storstädning. Idag lyckades jag vända en dålig start till något bättre. En rent hem är alltid sinnesro för själen.

Läser i Sydsvenskan idag att minnesplatser ska städas bort. Jag är tacksam för att jag hann bli klar med min plats och själv tog bort sakerna innan kommunen la sig i.

http://www.sydsvenskan.se/2017-05-21/minnesplatser-efter-olyckor-stadas-bort

Jag har full förståelse för att de agerar men jag känner så med alla föräldrar som har såna här platser.

En halvkass och en helkass gräsklippare ska bli en fungerande är det tänkt. Sonen säger: köp en ny. Ska ha ett utlåtande från Zimon också innan jag bestämmer mig.

Ute i det fina vädret passade jag på att även torka min murgröna av plast som fick en dusch för att bli av med dammet.

Nu börjar jag fundera över hur jag ska lyckas med min minipackning till resan på torsdag. Måste tänka: minimalt med kläder och skor. Lättare sagt än gjort, varmt eller kallt, bekvämt eller snyggt? Vädret visade innan regn i tre dagar men nu visar det sol.

1234 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor, Trafikolycka, Vägplatsen, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.