Imorgon reser jag bort

Japp äntligen är det dags för en liten weekendresa. Som den vimsige person jag är bokade jag flyg med litet handbagage, fast jag trodde faktiskt att jag bokat med kabinväska.

Nu ska det inte bli bekymmer att komma ombord. Djupt imponerad av mig själv som lyckats packa med mig så lite att det fick plats i en av mina handväskor med mått mindre än tillåtet. Koftan får dock hänga på väskan, man kan ju inte alltid lyckas till 100 %. Naturligtvis kunde jag ha valt den enkla lösningen med att betala extra för att få ta med en kabinväska. Men det är ju ingen utmaning 🙂

Det blev en fungerande gräsklippare av två stycken. Återstår att se om pågarnas ”klipp och klistra” gräsklippare håller hela säsongen.

Ps, huset står inte tomt, sonen är hemma.

1135 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.