26 år sedan jag blev mamma, tåget till Sopot

Idag fyller min älskade son 26 år. Jag har både smsat, skrivit på Facebook och ringt honom. Han har en bra idag.

Jag har också haft en bra dag och lyckats ta tåget till och från Sopot. En bedrift vill jag lova men nu vet jag hur det går till.  Man köper en biljett, sen går man till en gul låda och stoppar in biljetten så att den stämplas, sen är det bara att åka. Om man nu vet på vilket spår tåget går, det var omöjligt att reda ut. Frågade mig fram och till slut åkte jag med en kvinna som sa till mig när vi var i Sopot. Ett riktigt gammalt tåg och ingen information om nästa station. Lite fundersam var jag på hur jag skulle lyckas komma tillbaka och hoppa av på rätt ställe. Men tåget tillbaka var nyare och hade en skärm som berättade om nästa station.

 

Åter i Gdansk gav jag mig ner till gamla stan igen. Vandrade runt och satt vid vattnet och läste.

 

907 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Resor, Samir. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.