Sista dagen i Polen

Det blev en runda till Sopot idag med. Först handlade jag två koftor på HM och sen gick jag ner till stranden. Satt i skuggan och läste.

När jag reser hem kommer det att hänga två nyköpta koftor på väskan. Den gamla la jag i en insamling av textilier. Har ju inget utrymme för att ta med mig hem mer än det jag tog hit.

Jag hade en härlig dag i Sopot som jag avslutade med en timmes fot- och benmassage. Helt underbart efter tre dagars promenader både hit och dit, kors och tvärs och upp och ner.

Nu ska jag lägga mig och läsa ut min bok. Sen ska jag sova för jag blir hämtad av taxi kl. 04.00.

Jag är nöjd med min resa och har haft tre bra dagar här. Klokt beslut av mig att resa iväg på en liten minisemester.

916 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.