Tältar på tomten medan pågarna lanar

  1. Superbra att jag inte tagit ner mitt tält än. Idag fick det verkligen prövas rejält, regnet öste ner men allt som är i tältet är torrt.

Nöjd med mitt köp även om det är betydligt mindre än det jag hade tidigare. Har faktiskt sovit i det ett par nätter nu och gör så även ikväll.

Anledningem ikväll heter: LAN. Som på den gamla goda tiden när Samir och hans vänner lanade nätterna igenom. Zimon hade ännu inte kommit när jag tog fotot men för att han garanterat skulle veta sin plats låg där en lapp med hans namn på.

Snart reser jag mot 30 graders värme, börjat förberedelserna så att jag är packad och klar på måndag.

Målat naglarna – tjeck

rakat benen – tjeck

resväska framtagen – tjeck

Blev Grekland igen men denna gång Korfu. Förra året var jag i Kefalonia där ovan foto är taget.

866 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Resor, Samir. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.