Korfu i mitt hjärta tra la la la la la laaa

Säga vad man vill men varmt har vi det här i Korfu. Sanden bränner under fötterna även om jag går i flip flop.

Vi köpte ospecificerat och har fått det bra. En fin liten lägenhet men myggen gör att vi inte kan sitta ute på kvällen, sen har vi bara en mur att stirra på så det gör inte så mycket. Till havet tar det bara någon minut. Så vi är nöjda.

Det vi inte uppskattade var att vi och ett par stycken till släpptes av bussen med direktiven att gå ner mot havet och leta efter våra hotell. Men det gick bra trots en väldigt liten skylt med namnet vi letade efter. In på en liten väldigt smal gata fann vi vårt boende med en värdinna som inte kunde engelska. Men vi fick vår airconditions fjärrkontroll tillslut och hon sina pengar. Trevlig liten dam trots språksvårigheterna mellan oss. Lite lunch efter en härlig halvtimme med välbehövlig massage vid strandkanten.

 

 

965 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.