Sol och värme = avkoppling för mig

Dagen startade med frukost vid havet. Här stannar vi och bara njuter av sol och värme. Friska vindar som gör att temperaturen på ca 32 grader är okej.

Vi har försökt att fråga Sofia (som har hand om boendet) när vi måste lämna hotellet på måndag. Inte helt lätt att förstå svaret men vi tror att hon sa att vi kan bada först och sen hämta väskorna när vi ska åka till flygplatsen. Allt gestikulerat med kroppen samt ivrigt språkande på grekiska och ett och annat, okej, okej, och ett stort leende.

 

Lite bilder från Korfu Stad.

Bästa internetuppkopplingen är här på stranden en bra bit från restaurangen vi är uppkopplad mot då vi hyr deras solstolar. I övrigt väldigt dålig uppkoppling för min del både på restauranger och inne i lägenheten vi hyr. Kanske ett tecken på att inte vara uppkopplad utan bara njuta av min semester? 🙂

Min fina älskade tös är med mig i mina tankar varje dag. Det går inte att med ord beskriva hur mycket jag saknar henne och hur ont det gör att ha mist henne.

938 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Okategoriserade, Resor, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.