Sista kvällen på campingen

Ligger och läser, sista kvällen för denna gång. Imorgon kör jag hem.

Veckan har gett mig avkoppling och ett inre lugn. Hoppas att det håller i sig när jag kommer hem och bara ska:

  • måla på huset
  • klippa gräset
  • städa
  • mm

Tankarna har varit många och en del beslut har jag tagit när det gäller mitt liv, min vardag. Innan idag kom tårarna, jag lätt dom rinna. Jag tillåter mig att gråta, jag gråter för att jag saknar min tös och för livet som blev.

Pratade med min son i telefon tidigare idag. Var så härligt att snacka och skratta tillsammans. Innan vi la på sa han: detta bloggar du inte om. Och så skrattade vi lite till. Jag lovade så klart att inte återge vårt samtal här. Men humor har han min älskade son.

802 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Glädje, Samir, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.