Bella saknas i mitt liv

Röjningen fortsätter här hemma och snart har jag återerövrat hela mitt hem. Gör så gott jag kan för att återigen känna harmoni i mitt egna hem. Ett hem som rasade när livet slog undan benen på mig samtidigt som det gav mig en rejäl käftsmäll.

Årsdagen närmar sig och det känns i hela kroppen. Ångesten ger sig till känna, tårarna kommer och går. Jag får svårt att svälja och humöret svajar.

Vid röjningen idag hittade jag återigen:

Så ont det gjorde, luften gick ur mig och jag lät tårarna flöda. Sen tog orken slut och det blev inte mer röjning efter det.

Tre år, tre fruktansvärda år utan Bella. Sorgen och saknaden äter upp mig inifrån. Jag lever, jag andas, jag jobbar, jag umgås med familj och vänner, jag försöker verkligen leva. Men jag är inte lycklig och jag mår inte bra. Livet kan omöjligt bli bra igen efter förlusten av min dotter. Men jag inser att livet kan bli okej. Jag har min son och drömmarna om framtiden med honom har jag kvar. Drömmarna om Bellas liv och framtid krossades obarmhärtigt dagen hon dog. Dagen jag förbannar, dagen jag hatar.

Min fina älskade tös som jag saknar varenda minut i mitt liv. Tårarna är en ständig följeslagare i mitt liv som blev.

Fick frågan: Vad svarar du på frågan om hur många barn du har? Mitt svar är att jag alltid svarar två barn. Annars skulle det kännas som att jag sviker Bella, att jag förnekar henne. Jag är alltid rak och ärlig och berättar att min dotter dock är död.

890 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Sorg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Bella saknas i mitt liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.