Gravljus och blommor i bagageluckan

Idag kom så äntligen min sänggavel. Nu är sängen komplett. Gillar att handla hos Trademax från och med nu. De levererar varorna till dörren. När jag köpte själva sängen fick jag betala en slant för att få hem den på kvällstid på grund av att jag jobbade.

Pågarna är flitiga och jobbar på Zimons hus. Vilka pågar, de är fantastiska. Det finns inget som de inte ger sig på. De löser det mesta.

Årsdagen närmar sig och jag har redan köpt blommor till Bella. Ett stort fint hjärta till vägplatsen, platsen där hennes liv tog slut. Sen ett litet blomsterarrangemang till platsen på kyrkogården. Gravljus är också medtaget. Fy vilket liv att behöva ha sånt här i bilen. Min älskade Bella, tre år har snart gått. Tre år utan pussar, kramar, sms och telefonsamtal. Usch vad ont det gör. Saknar henne enormt mycket.

Att förlora sitt barn är överjävligt, finns inte ens ord nog att beskriva den smärta det innebär att aldrig mer få hem sitt barn.

1193 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Kärlek, Kyrkogården, Samir, Sorg, Trafikolycka, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

1 svar på Gravljus och blommor i bagageluckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.